Top 3: De bedste ansigssolcremer

Ansigtssolcreme

#1:Ecooking - ansigtssolcreme SPF 50

Bedste over-all: Ansigtssolcremen fra Ecooking sikrer dig en effektiv beskyttelse mod solen, idet den indeholder hele tre bredspektrede solfiltre, som både beskytter mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Tjek pris her

#2:Annemarie Börlind - SUN Sun Fluid SPF 30

Bedste eksklusive valg: Sun Fluid SPF 30 er en vandfast ansigtssolcreme, som påføres inden solbadning, så du slipper for rød og irriteret hud i ansigtet. Indeholder panthenol, som virker fugtgivende og plejende for huden.

Tjek pris her
Ansigtssolcreme

#3: Nilens Jord - Face Sun Protection SPF50

Bedst til prisen: Denne ansigtssolcreme fra Nilens Jord er både vandfast, plejende og beskyttende, og den egner sig derfor perfekt til en tur på stranden. Indeholder både Shea, Aloe Vera, samt alge- og agurkeekstrakt.

Tjek pris her

Denne artikel er skrevet af Astrid Thorsen Astrid Thorsen – Skønhedsekspert Mit navn er Astrid, og jeg har skrevet denne artikel. Jeg er storforbruger af make-up, hudplejeprodukter, hårprodukter og lignende. Det er derfor mine egne erfaring, der danner udgangspunkt for de anbefalinger, du får her på siden.

Ansigtssolcreme
4.5/5

#1: Ecooking - Solcreme ansigt SPF 50

Fremragende, vegansk ansigtssolcreme med aloe vera

Tjek seneste pris her

Med denne ansigtssolcreme er du godt beskyttet mod solens kraftige stråler, hvad enten du er på stranden eller blot solbader i haven. Ansigtssolcremen fra Ecooking sikrer dig en effektiv beskyttelse mod solen, idet den indeholder hele tre bredspektrede solfiltre, som både beskytter mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Ansigtssolcremen fra Ecooking indeholder også et fysisk filter, som indeholder zink oxid. Det fysiske filter virker effektivt ved at det danner et tyndt lag zink på huden, som sørger for at reflektere solens stråler væk. Udover at beskytte mod solens stråler, indeholder ansigtssolcremen også aloe vera og en naturlig alge, der både beskytter og plejer huden.

Grunde til at købe den:

 • Vandafvisende ansigtssolcreme, som holder, selvom du hopper i vandet
 • Efterlader ingen hvide striber
 • 100% vegansk og med nærende aloe vera
Tjek seneste pris her
4.5/5

#2: Annemarie Börlind - SUN Sun Fluid SPF 30

Effektiv og vandfast ansigtssolcreme

Tjek seneste pris her

Med denne ansigtssolcreme fra Annemarie Börlind, er du godt beskyttet mod solens stråler. Sun Fluid SPF 30 er en plejende og vandfast ansigtssolcreme, som påføres inden solbadning, så du slipper for rød og irriteret hud i ansigtet. Ansigtssolcremen fra Annemarie Börlind beskytter desuden både mod UVA og UVB stråler.

Ansigtssolcremen indeholder, udover sine kemiske solfiltre, et lag panthenol, som virker fugtgivende og også plejende for huden. Takket være de kemiske solfiltre skal du heller ikke bekymre dig om hvorvidt solcremen efterlader et hvidt lag i ansigtet efter brug. Sun Fluid SPF 30 giver en mellemhøj beskyttelse mod solens skarpe stråler.

Grunde til at købe den:

 • Holder huden beskyttet mod UVA og UVB stråler
 • Indeholder et fugtgivende og plejende lag
 • Vandfast ansigtssolcreme
Tjek seneste pris her
Ansigtssolcreme
4/5

#3: Nilens Jord - Face Sun Protection SPF 50 50 ml.

Effektiv og vandfast ansigtssolcreme med plejende effekt

Tjek seneste pris her

Med denne ansigtssolcreme fra Nilens Jord, er du godt beskyttet når du skal ud og sole dig i solens skarpe stråler. Face Sun Protection SPF 50 er en effektiv og vandfast ansigtssolcreme, som udover at beskytte mod solens stråler, også indeholder en del plejende og fugtgivende ingredienser, som hjælper med at beskytte din hud.

Ansigtssolcremen fra Nilens Jord er både vandfast, plejende og beskyttende, og egner sig derfor perfekt til en tur på stranden. Ansigtssolcremen indeholder både Shea, Aloe Vera, samt alge- og agurkeekstrakt, som alle sammen er med til at pleje, blødgøre og berolige huden. Den beskytter desuden huden mod både UVA- og UVB-stråler.

Grunde til at købe den:

 • Indeholder ingen parfume
 • Beskytter, plejer og beroliger huden
 • Utroligt vandfast ansigtssolcreme
Tjek seneste pris her
Ansigtssolcreme
4/5

#4: Beauté Pacifique - Solcreme til ansigtet 30 SPF

Effektiv og vegansk ansigtssolcreme med høj beskyttelse

Tjek seneste pris her

Her får du en utroligt effektiv og plejende anssigtssolcreme fra Beauté Pacifique. Ansigtssolcremen er både beskyttende, plejende og indeholder tilmed og en anti-age effekt. Solcremen fra Beauté Pacifique, er fremstillet med et særligt filtersystem, som består af både fysiske og kemiske solfiltre, der sikrer dig en ordentligt beskyttelse.

Ansigtssolcremen trænger hurtigt ind i huden og giver dig en høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler, så du er klar til en hel dag på stranden. Ansigtssolcremen er tilmed også vegansk og helt fri fra parfumer, og indeholder desuden også både E-vitamin samt chilensk vindruekerneekstrakt, som giver en anti-age effekt til huden.

Grunde til at købe den:

 • Vegansk og helt uden parfumer
 • Anti-age effekt
 • Beskytter mod både UVA- og UVB-stråler
Tjek seneste pris her
Solcreme til ansigt: Vi har fundet de 4 bedste ansigtssolcremer
Solcreme til ansigt: Vi har fundet de 4 bedste ansigtssolcremer

Købsguide: Ansigtssolcreme

Med en god og effektiv ansigtssolcreme, er du godt klædt på når du skal en tur på stranden og solbade, eller du har planlagt en dag udenfor under solens kraftige stråler. Der findes rigtigt mange ansigtssolcremer på markedet, og vi har derfor fundet frem til 4 af de bedste af solcremer til ansigtet, således at du ikke behøver lede længere.


Sådan vælger du den bedste ansigtssolcreme

Med en effektiv og velplejende ansigtssolcreme, kan du nemlig læne dig tilbage og slappe af, og smide bekymringerne om rød og irriteret hud. Der findes både solcremer til ansigtet som beskytter dig mod solens skarpe og farlige stråler, men du kan også få ansigtssolcremer som plejer og blødgører din hud.

Når du er på udkig efter en god og beskyttende solcreme til ansigtet, er der flere ting du bør være opmærksom på, således at du vælger den bedste solcreme til dig og din hud. Huden i ansigtet er nemlig mere sart end på resten af kroppen, og det er derfor vigtigt, at du vælger en god og beskyttende ansigtssolcreme, som sikrer du ikke bliver solskoldet.

Der findes rigtigt mange forskellige slags solcremer på markedet, og det er derfor en god idé, at du er opmærksom på hvilken solcreme du vælger, således at du vælger en der formår at beskytte og pleje din hud ordentligt. Du kan både få ansigtssolcremer med plejende og blødgørende ingredienser, samt solcremer med anti-age effekt.

Dette bør du være opmærksom på når du vælger en ny ansigtssolcreme

Når du skal til at investere i en ny og effektiv solcreme til ansigtet, er der flere ting du bør være opmærksom på, således at du vælger den ansigtssolcreme, som er den rette for lige netop dig. Du bør blandt andet være opmærksom på hvilken solfaktor solcremen er udstyret med, således at du vælger en der giver dig den beskyttelse du har brug for.

Du bør også være opmærksom på hvilken form for solfiltre der er i ansigtssolcremen, da ikke alle solcremer er udstyret med de samme solfiltre. Et kemisk solfilter vil typisk beskytte mod både UVA- og UVB-stråler, hvilket sikrer dig en høj beskyttelse mod solen skarpe stråler. Du bør også være opmærksom på om ansigtssolcremen er vandfast.

Hvad er forskellen på en ansigtssolcreme og en almindelig solcreme til kroppen?

Der er stor forskel på en solcreme til ansigtet, og så til en almindelig solcreme til kroppen. I ansigtet har vi meget sartere og mere følsom hud end vi har på resten af kroppen, og det er derfor vigtigt, at du vælger en solcreme til ansigtet, som er beregnet til formålet. En ansigtssolcreme sørger også for at pleje og blødgøre den sarte hud i ansigtet.

En almindelig solcreme som er beregnet til at smøre på kroppen, indeholder typisk også større molekyler og mere parfume end en ansigtssolcreme. Derfor vil en almindelig solcreme til kroppen også være svær at absorbere i ansigtet, og den vil efterlade dit ansigt fedtet og skinnende, modsat en ansigtssolcreme som er beregnet til formålet.

Bør jeg gå efter en vandfast ansigtssolcreme?

Om du bør gå efter en vandfast ansigtssolcreme eller ej, er en smagssag. Dog vil det altid være smart at gå efter en vandfast solcreme til ansigtet, da det betyder at du ikke skal til at smøre et nyt lag på hvis du bliver våd. En vandfast ansigtssolcreme er også at foretrække hvis du skal på stranden, da du også er beskyttet mens du bader.

Der findes mange gode og effektive ansigtssolcremer på markedet som også er vandfaste, og det bør derfor ikke være noget problem at finde en god og effektiv, vandfast ansigtssolcreme. Selvom ansigtssolcremen er vandfast, bør du dog altid huske at påføre et nyt lag efter du har været i vandet, så beskyttelsen altid er i top.

Hvilken solfaktor bør jeg gå efter når det gælder ansigtet?

Der kan være stor forskel på hvor høj en solfaktor man bør bruge, da dette også kommer an på hvilken hudtype man her. Dog er der et par huskeregler som man altid kan gå efter, således at du får den optimale solbeskyttelse din hud har brug for. Har du en meget lys og sart hud, bør du efter en ansigtssolcreme med omkring solfaktor 35-50.

Har du en almindelig lys hudtype, kan du typisk nøjes med en solfaktor på 35-40. For at du får den helt rette beskyttelse af den sarte hud i ansigtet, kan du altid gå til din læge eller til et apotek og spørge personalet til råds, omkring hvilken solfaktor der passer bedst til lige præcis dit ansigt, således at du får den bedste beskyttelse mod solen.

Hvad er forskellene på UVA- UVB- og UVC-stråler?

Når du læser om de mange forskellige ansigtssolcremer og måden dens solfiltre beskytter din hud på, vil højst sandsynligt støde på udtrykkene UVA-, UVB-, og UVC-stråler. De fleste ansigtssolcremer, som har et effektivt og beskyttende solfilter, vil typisk beskytte dig mod både UVA-, og UVB-stråler.

UVA-stråler er de stråler som blandt andet giver huden farve. Disse stråler kan dog også føre til tidlig ældning af huden, samt øge risikoen for hudkraft. UVB-stråler er dem der gør dig solbrændt, og derfor også øger risikoen for hudkræft. UVC-stråler er nok de farligste stråler af disse tre, men de når heldigvis ikke ned gennem jordens ozonlag.