Top 3: De bedste hårbørster med vildsvinehår

#1: Hårbørste med vildsvinehår og nylonpigge fra danske Fan Palm

#1: Fan Palm Hair Brush

Bedste over-all: Denne hårbørste med vildsvinehår fra Fan Palm er en luksuriøs børste, som fordeler nærende olier ud til spidserne.

Kvalitet:

5.0/5

Funktionalitet:

5.0/5

Pris:

4.5/5
Tjek pris her
Hårbørste med vildsvinehår fra HH Simonsen

#2:HH Simonsen Gloss Brush

Bedst til prisen: Eksklusiv hårbørste med en kombination af vildsvinehår og nylonpigge, som giver en behagelig frisering uden at rive i håret.

Kvalitet:

4.0/5

Funktionalitet:

5.0/5

Pris:

5.0/5
Tjek pris her
Yummi Haircare Curved Paddle Brush

#3: Yummi Haircare Curved Brush

Bedst til kraftigt hår: Perfekt til kraftigt hår med tendens til at filtre. Vildsvinehår og afrundede nylonpigge løsner dine filtrede totter.

Kvalitet:

3.5/5

Funktionalitet:

3.5/5

Pris:

5.0/5
Tjek pris her

Denne artikel er skrevet af Astrid Thorsen Astrid Thorsen – Skønhedsekspert Mit navn er Astrid, og jeg har skrevet denne artikel. Jeg er storforbruger af make-up, hudplejeprodukter, hårprodukter og lignende. Det er derfor mine egne erfaring, der danner udgangspunkt for de anbefalinger, du får her på siden.

#1: Hårbørste med vildsvinehår og nylonpigge fra danske Fan Palm
5/5

#1: Fan Palm Hair Brush Medium

Luksuriøs hårbørste med vildsvinehår og nylonpigge.

Tjek seneste pris her

Denne hårbørste med vildsvinehår fra Fan Palm er en luksuriøs børste, som giver dit hår den helt rigtige behandling. Det er ikke en 100% vildsvinebørste, men en fantastisk kombination af både nylonpigge og ægte vildsvinehår, som kræser for både dit hår og din hovedbund, så du får alle fordelene fra begge verdener.

De lange og faste nylonpigge har afrundede spidser, som nemt udreder dit hår, hvis det er let filtret. Samtidig masserer de hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene. Det er med til at forbedre hårvæksten. Herudover er der vildsvinehårene, som har helt andre fordele.

De hjælper nemlig med at fordele nærende hårolier ud gennem længderne, så dit hår får en naturlig og smuk glans, samtidig med at det hjælper dig med at holde styr på lokkerne. Regelmæssig brug af denne vildsvinehårbørste gør samtidig, at du kan udsætte hårvasken en dag eller to mere.

Fan Palm er et dansk luksusbrand, som forener funktionalitet med skønhed. Den bliver leveret i en smuk æske, som du kan se på billedet herover. Det gør den samtidig oplagt som en gave til den stilbevidste kvinde, der ikke går på kompromis, når det kommer til kvalitet. Men pas på – den kan hurtigt blive vanedannende.

Grunde til at købe den:

 • Med nylonpigge og ægte vildsvinehår
 • Masserer blidt hovedbunden
 • Reducerer flyvsk hår
 • Perfekt som gave
 • Stimulerer blodcirkulationen
 • Fordeler de nærende hårolier

Grunde til at lade være:

 • Du betaler for kvalitet
Tjek seneste pris her
Hårbørste med vildsvinehår fra HH Simonsen
4.5/5

#2: HH Simonsen Gloss Brush

Eksklusiv hårbørste i ABS-plast med vildsvinehår

Tjek seneste pris her

Vælger du denne vildsvinebørste fra danske HH Simonsen, så får du en eksklusiv hårbørste med gode egenskaber. Vildsvinebørsten giver dig sundere og mere glansfuldt hår, når du reder det. Den har fleksible og eftergivende børstepigge, som giver en behagelig frisering uden at rive i håret.

Piggenes spidser er udstyret med runde knopper, som masserer hopvedbunden, og samtidig stimulerer den blodcirkulationen omkring hårsækkene. Herudover er den udstyret med ægte vildsvinehår, som har den egenskab, at den tager det sunde og naturlige fedt fra din hovedbund og fordeler det ud i hårets længder og spidser.

Det giver et sundere, stærkere og mere glansfuldt hård, end hvis du anvender en almindelig hårbørste. Selve børstens håndtag og hoved er fremstillet af ABS-plastik, som er et mere hårdført materiale end almindelig plastik. Det perfekte valg, hvis du ikke har noget imod, at din børste er af plastik – og den er af god kvalitet.

Grunde til at købe den:

 • Fornuftigt prisniveau
 • Utroligt eftergivende
 • Giver en behagelig frisering
 • Hiver ikke i håret
 • Mindsker ubehag
 • Smartflex-børstepigge og ægte vindsvinehår

Grunde til at lade være:

 • Lidt kedeligt design
Tjek seneste pris her
Yummi Haircare Curved Paddle Brush
4/5

#3: Yummi Haircare Curved Paddle Brush

Bred vildsvinebørste, som er ideel til dig med et kraftigt hår

Tjek seneste pris her

Hvis du leder efter en vildsvinebørste, som egner sig til dig, der har kraftigt hår med tendens til at filtre, så bør du overveje Yummi Haircare Curved Paddel Brush. Den har almindelige nylonpigge med afrundede hoveder, men har også tilføjet vildsvinehår, som effektivt løsner dine filtrede totter.

Denne hårbørste med vildsvinehår adskiller sig dog fra de andre modeller ved, at den har en anderledes form. Formen på børstehovedet er designet efter hovedets form, og derfor er den utroligt behagelig og nem at anvende. Du kan desuden bruge den i vådt hår, hvor den er velegnet til alle typer af hår.

Vildsvinebørsten er særdeles skånsom ved håret, og det er utroligt nemt at rede det ud, selv når det er filtret. Du kan med fordel bruge hårbørsten i badet, hvor den er god til at skumme shampooen og fordele den i håret, samtidig med at du får en skøn hovedbundsmassage.

Grunde til at købe den:

 • Ideel til kraftigt hår
 • Løsner filtrede totter
 • Skånsom ved håret
 • Formet efter hoveders form
 • Kan også bruge i vådt hår
 • Fornuftig pris

Grunde til at lade være:

 • Designet er lidt kedeligt
 • Du kan få mere holdbare hårbørster
Tjek seneste pris her
Rundbørste med vildsvinehår
4/5

#4: Nygaard rundbøste med vildsvinehår

Effektiv rundbørste med vildsvinehår og træskafte

Tjek seneste pris her

Hvis du leder efter en rundbørste med 100% vildsvinehår, så bør du overveje denne model fra Nyhaard Tønder. Det er dansk design, og den er fremstillet af kvalitetsmaterialer. En rundebørste er et godt valg til langt hår, hvis du gerne vil have mulighed for at lave krøller eller bølger i håret.

Den er også velegnet til kort hår, da den giver dig fuldstændig kontrol over den enkelte hårlok. Du kan forme håret, som du vil, og denne type børste er derfor praktisk til de fleste hårtyper. Dog egner den sig ikke godt til dig, der har pagehår. Herudover gør vildsvinehårene, at hovedbundens naturlige olier bliver fordelt ud i længderne.

Det kan dog være en ulempe, at denne hårbørste udelukkende har vildsvinehår. Det betyder nemlig, at du ikke nødvendigvis kan børste de mest stride lokker, da der ikke er nylonpigge, som yder mere modstand. Du bør derfor primært vælge denne vildsvinebørste, hvis du vil have glansfuldt hår.

Grunde til at købe den:

 • Fordeler naturlige olier i håret
 • Egner sig til at lave krøller og bølger
 • Fornuftigt prisniveau
 • Fremstillet af kvalitetsmaterialer

Grunde til at lade være:

 • Egner sig ikke til pagehår
Tjek seneste pris her
Hårbørste med vildsvinehår
3.5/5

#4: Nygaard rundbøste med vildsvinehår

Smuk hårbørste i træ med vildsvinehår

Tjek seneste pris her

Hvis du har krøllet og let filtret hår, så er denne vildsvinehårbørste fra Nygaard Tønder et oplagt valg. Det er en lækker hårbørste med vildsvinehår, som både egner sig til normalt hår, men også mere filtrede lokker. Det naturlige vildsvinehår stimulerer hovedbunden og sikrer, at blodtilstrømningen til hårsækkene bliver forbedret, så du får et sundere og mere glansfuldt hår.

Du kan med fordel bruge denne børste til at rede håret ud, uden det bliver ødelagt. Efterfølgende kan du tage en grov kam, så du kan rede håret fuldstændigt igennem. Vildsvinebørsten hjælper dig således med at undgå, at håret bliver slidt og medtaget af en almindelig udredning.

Du bør dog være opmærksom på, at den udelukkende har vildsvinehår, hvilket betyder, at det kan føles som om, den ikke kommer helt ‘ind’ i håret. Det er dog heller ikke meningen med en vildsvinebørste, da formålet er at fordele hovedbundens naturlige olier, så håret bliver mere glansfuldt.

Grunde til at købe den:

 • Lav pris
 • Fordeler naturlige olier i håret
 • Fremstillet af kvalitetsmaterialer
 • Smukt design

Grunde til at lade være:

 • Egner sig ikke til meget tykt hår
Tjek seneste pris her
Her er de 5 bedste hårbørster med vildsvinehår. Se vildsvinebørsterne her.
Her er de 5 bedste hårbørster med vildsvinehår. Se vildsvinebørsterne her.

Købsguide: Hårbørste med vildsvinehår

Det er vigtigt, at du sørger for at pleje dit hår på daglig basis, hvis du ønsker et sundt og glansfuldt hår. Her handler det ikke udelukkende om at bruge de rigtige hårplejeprodukter, men også at bruge en god hårbørste, som er skånsom over for håret – og her er en hårbørste med vildsvinehår det helt rigtige valg. Bliv klogere på, hvordan du vælger den rigtige hårbørste med vildsvinehår her.


Hvorfor vælge en hårbørste med vildsvinehår?

Det er ikke udelukkende de rigtige hårprodukter, du skal bruge, hvis du vil sikre et sundt og glansfuldt hår. Det er også vigtigt, at du bruger en god og effektiv børste, så du får styr på lokkerne. Du kan vælge mellem mange forskellige hårbørster, men en vildsvinebørste er et godt valg, da naturhårene har en lang række positive fordele.

Eksempelvis fordeler vildsvinehårbørsten naturlige olier fra hovedbunden, som efterfølgende kommer helt ud til hårstråene, så håret fremstår langt mere glansfuldt. Samtidig bliver hovedbunden mindre fedtet, ligesom længderne i håret bliver sundere. Der er altså mange fordele ved at vælge en hårbørste med vildsvinehår.

Du opnår et naturligt smukt og skinnende hår, der samtidig er godt beskyttet mod negative, ydre påvirkninger. Det betyder derfor noget, hvilken hårbørste du vælger – og her kan det være dumt at vælge en med stride børster, da de ikke skåner hovedbunden og samtidig risikerer at beskadige håret.

Hvilke fordele er der ved en vildsvinebørste?

Der er mange fordele ved at vælge en vildsvinebørste frem for en børste, som har mere stride børster af eksempelvis plastik eller metal. Hårene skåner hovedbunden og hårstråene, og efterlader dit hår glansfuldt. Herunder finder du en oversigt over nogle af de mange fordele, som du får, når du vælger en vildsvinebørste.

Fordele ved en hårbørste med vildsvinehår:

 • Undgå kruset hår: Når du børster dit hår regelmæssigt med en vildsvinehårbørste, beskytter du det mod fugt og forhindrer du det i at kruse.
 • Børster blidt og effektivt: En vildsvinehårbørste børster håret blidt og effektivt, og samtidig er den mere skånsom mod hovedbunden end flere andre hårbørster.
 • Øget blodgennemstrømning: Når du børster håret med en vildsvinebørste, øger du blodgennemstrømningen i hovedbunden, så håret bliver efterladt blødt og glansfuldt.
 • Gode egenskaber: Vildsvinehår er et naturprodukt, og det gør hverken håret elektrisk ved børstning eller forstyrrer hårets struktur.

En vildsvinebørste er ingen nyhed, men alligevel er det ikke alle, der endnu har fået øjnene op for dem. Som du kan se på ovenstående liste, er der en lang række fordele, som gør, at en hårbørste med vildsvinehår er et fornuftigt valg, hvis du ønsker et sundt, glansfuldt og skinnende hår – og en sund hovedbund. Egner sig eksempelvis perfekt, før du bruger dit mini-glattejern.

Hvordan bruger jeg en hårbørste med vildsvinehår?

Du bruger en hårbørste med vildsvinehår på samme måde som en almindelig børst. Alligevel er der en række forskelle, som du bør være opmærksom på, da hårene ikke er helt lige så stride som almindelige hårbørster i plastik eller i metal. Herunder kan du læse, hvordan du bruger en børste med vildsvinehår korrekt.

Sådan bruger du en hårbørste med vildsvinehår:

 1. Brug børsten i tørt hår, da den ikke giver lige så gode resultater, hvis du bruger en vildsvinebørste i vådt, nyvasket hår.
 2. Børst først filtret igennem dit hår med en børste, hvor der er stor afstand mellem tænderne. Hårene på en vildsvinebørste sidder tæt, og du opnår derfor ikke gode resultater, hvis du vil rede håret ud.
 3. Når du børster, skal du gå frem fra rødderne og helt ud til spidserne. På den måde skaber du en beskyttende film ud over hele hårlængden.
 4. Du bør børste håret, mens du læner dig fremover. Det betyder nemlig, at du børster naturligt fedt ind i håret, men du giver det samtidig også fylde.

Følger du ovenstående guidelines, når du børster dit hår med en vildsvinebørste, kan du drage nytte af alle de mange fordele, som der er ved denne type hårbørste. Du skal ikke forvente, at der kommer resultater med det samme, men ved jævnlig børstning med vildsvinehår vil dit hår blive sundere og mere glansfuldt.

#1: Hårbørste med vildsvinehår og nylonpigge fra danske Fan Palm

Vores topvalg: Fan Palm Hair Brush

Bedst vildsvinebørste over-all: Denne hårbørste med vildsvinehår fra Fan Palm er en luksuriøs børste, som fordeler nærende olier ud til spidserne, så dit hår får en naturlig og smuk glans. Fan Palm er et dansk luksusbrand, som forener funktionalitet med skønhed. Den bliver leveret i en smuk æske, og alt er i ekstraordinær kvalitet.

Anbefalet af Astrid Thorsen

Anbefalet af Astrid T. – Skønhedsekspert

Godkendt
Tjek seneste pris