Top 3: De bedste vildsvinehårbørster

Philips Lysepilator (IPL) Lumea Advanced SC1997/00

#1: IBM Plexar Zone

Bedste over-all: Denne vildsvinebørste fra IBM er vores favoritvalg, når det kommer til prisen. Fremstillet af kvalitetsmaterialer og efterlader håret smukt og glansfuldt.

Tjek pris her
Philips Lysepilator (IPL) Lumea Advanced SC1997/00

#2:IBM Plexar Zone

Bedste over-all: Denne vildsvinebørste fra IBM er vores favoritvalg, når det kommer til prisen. Fremstillet af kvalitetsmaterialer og efterlader håret smukt og glansfuldt.

Tjek pris her
Philips Lysepilator (IPL) Lumea Advanced SC1997/00

#3: IBM Plexar Zone

Fornuftigt køb: Denne vildsvinebørste fra IBM er vores favoritvalg, når det kommer til prisen. Fremstillet af kvalitetsmaterialer og efterlader håret smukt og glansfuldt.

Tjek pris her

Denne artikel er skrevet af Astrid Thorsen Astrid Thorsen – Skønhedsekspert Mit navn er Astrid, og jeg lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas eu sapien nec nisl imperdiet facilisis. Donec interdum arcu elit, vel pharetra lacus varius vitae så noget.

Philips Lysepilator (IPL) Lumea Advanced SC1997/00

#1: ghd Curve Soft Curl Tong

Det bedste premium krøllejern til store krøller.

5/5
Tjek seneste pris her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse et risus sit amet massa ultrices lobortis. Aliquam at luctus mi, a interdum mi. Aenean id lectus in tellus tempor ultricies. Donec auctor mollis aliquet. Fusce efficitur ex sed sem elementum, a dignissim tortor condimentum.

Duis mattis erat neque, eget pretium turpis finibus vitae. Vestibulum convallis urna at nibh posuere malesuada. Suspendisse placerat diam sit amet sapien bibendum condimentum. Ut feugiat, metus in porttitor luctus, lectus lorem accumsan odio, ut tempus ante nisl ac augue.

Praesent feugiat quis felis at aliquet. Vivamus malesuada vehicula laoreet. Duis eu augue sit amet ipsum euismod euismod quis vel eros. Nullam pharetra vel diam ut congue. Aliquam et imperdiet diam. Praesent sit amet lorem at dolor fermentum ornare. Donec dolor diam, blandit sit amet dui quis, aliquet sodales tortor.

Grunde til at købe den:

 • Fornuftigt prisniveau
 • Solide materialer
 • Fordeler naturlige olier fra hårbunden effektivt

Grunde til at lade være:

 • Du skal selv behandle træet
 • Der medfølger ikke tagpap
Tjek seneste pris her
Her er de 5 bedste hårbørster med vildsvinehår. Se vildsvinebørsterne her.
Her er de 5 bedste hårbørster med vildsvinehår. Se vildsvinebørsterne her.

Købsguide: Hårbørste med vildsvinehår

Det er vigtigt, at du sørger for at pleje dit hår på daglig basis, hvis du ønsker et sundt og glansfuldt hår. Her handler det ikke udelukkende om at bruge de rigtige hårplejeprodukter, men også at bruge en god hårbørste, som er skånsom over for håret – og her er en hårbørste med vildsvinehår det helt rigtige valg. Bliv klogere på, hvordan du vælger den rigtige hårbørste med vildsvinehår her.


Hvorfor vælge en hårbørste med vildsvinehår?

Det er ikke udelukkende de rigtige hårprodukter, du skal bruge, hvis du vil sikre et sundt og glansfuldt hår. Det er også vigtigt, at du bruger en god og effektiv børste, så du får styr på lokkerne. Du kan vælge mellem mange forskellige hårbørster, men en vildsvinebørste er et godt valg, da naturhårene har en lang række positive fordele.

Eksempelvis fordeler vildsvinehårbørsten naturlige olier fra hovedbunden, som efterfølgende kommer helt ud til hårstråene, så håret fremstår langt mere glansfuldt. Samtidig bliver hovedbunden mindre fedtet, ligesom længderne i håret bliver sundere. Der er altså mange fordele ved at vælge en hårbørste med vildsvinehår.

Du opnår et naturligt smukt og skinnende hår, der samtidig er godt beskyttet mod negative, ydre påvirkninger. Det betyder derfor noget, hvilken hårbørste du vælger – og her kan det være dumt at vælge en med stride børster, da de ikke skåner hovedbunden og samtidig risikerer at beskadige håret.

Hvilke fordele er der ved en vildsvinebørste?

Der er mange fordele ved at vælge en vildsvinebørste frem for en børste, som har mere stride børster af eksempelvis plastik eller metal. Hårene skåner hovedbunden og hårstråene, og efterlader dit hår glansfuldt. Herunder finder du en oversigt over nogle af de mange fordele, som du får, når du vælger en vildsvinebørste.

Fordele ved en hårbørste med vildsvinehår:

 • Undgå kruset hår: Når du børster dit hår regelmæssigt med en vildsvinehårbørste, beskytter du det mod fugt og forhindrer du det i at kruse.
 • Børster blidt og effektivt: En vildsvinehårbørste børster håret blidt og effektivt, og samtidig er den mere skånsom mod hovedbunden end flere andre hårbørster.
 • Øget blodgennemstrømning: Når du børster håret med en vildsvinebørste, øger du blodgennemstrømningen i hovedbunden, så håret bliver efterladt blødt og glansfuldt.
 • Gode egenskaber: Vildsvinehår er et naturprodukt, og det gør hverken håret elektrisk ved børstning eller forstyrrer hårets struktur.

En vildsvinebørste er ingen nyhed, men alligevel er det ikke alle, der endnu har fået øjnene op for dem. Som du kan se på ovenstående liste, er der en lang række fordele, som gør, at en hårbørste med vildsvinehår er et fornuftigt valg, hvis du ønsker et sundt, glansfuldt og skinnende hår – og en sund hovedbund.

Hvordan bruger jeg en hårbørste med vildsvinehår?

Du bruger en hårbørste med vildsvinehår på samme måde som en almindelig børst. Alligevel er der en række forskelle, som du bør være opmærksom på, da hårene ikke er helt lige så stride som almindelige hårbørster i plastik eller i metal. Herunder kan du læse, hvordan du bruger en børste med vildsvinehår korrekt.

Sådan bruger du en hårbørste med vildsvinehår:

 1. Brug børsten i tørt hår, da den ikke giver lige så gode resultater, hvis du bruger en vildsvinebørste i vådt, nyvasket hår.
 2. Børst først filtret igennem dit hår med en børste, hvor der er stor afstand mellem tænderne. Hårene på en vildsvinebørste sidder tæt, og du opnår derfor ikke gode resultater, hvis du vil rede håret ud.
 3. Når du børster, skal du gå frem fra rødderne og helt ud til spidserne. På den måde skaber du en beskyttende film ud over hele hårlængden.
 4. Du bør børste håret, mens du læner dig fremover. Det betyder nemlig, at du børster naturligt fedt ind i håret, men du giver det samtidig også fylde.

Følger du ovenstående guidelines, når du børster dit hår med en vildsvinebørste, kan du drage nytte af alle de mange fordele, som der er ved denne type hårbørste. Du skal ikke forvente, at der kommer resultater med det samme, men ved jævnlig børstning med vildsvinehår vil dit hår blive sundere og mere glansfuldt.