Det kan være et både tidskrævende og vanskeligt projekt, når håret skal styles. Det er ikke altid lige nemt, og ofte vil du rende ind i udfordringer, når du forsøger at genskabe den frisure, som du har fået hos frisøren. Det gælder særligt, hvis du forsøger at gøre det med en føntørrer, rundbørste eller et almindeligt krøllejern til store krøller.

Ofte vil du ikke kunne skabe en lige så holdbar volume og smukke krøller. Løsningen er et pigkrøllejern, eller en airstyler, som nogle af modellerne også kaldes, der gør stylingen let som en leg. Med et pigkrøllejern kan du nemt skabe en vaskeægte Hollywood-frisure, som er perfekt til den røde løber – eller bare en hyggelig aften i byen med veninderne.

Babyliss Pro Titanium Turmalin

Et professionelt pigkrøllejern til en fornuftig pris.

Babyliss Pro Titanium Turmalin er et professionelt pigkrøllejern, som skaber en god volume i håret. Pigkrøllejernet har samtidig et god greb, som gør, at den er behagelig at anvende over længere tid. Det isolerede endestykke gør, at den ikke glider, og sikrer samtidig at du kan holde i begge ender, uden du brænder dig.

Belægningen på pigkrøllejernet er keramisk, så du ikke slider unødvendigt på håret. Samtidig giver det dig optimale muligheder for at style og krølle håret, som du ønsker det. Det perfekte pigkrøllejern til dig, der ønsker store flotte krøller og fyldigt hår, uden du nødvendigvis vil ofre en bondegård på det.

Fordele og ulemper

  • Et professionelt pigkrøllejern, som har et godt greb og en jævn varmefordeling. Det har keramisk belægning, så du ikke slider håret, når du krøller og styler det. Samtidig fås det til et fornuftigt prisniveau, som ikke sprænger budgettet.
  • Der er stort set ingen ulemper ved dette pigkrøllejern. Ledningen er en smule lang, men det kan også være en fordel.
Tjek seneste pris her

Remington Style & Curl Airstyler

Et godt pigkrøllejern til en ultimativt lav pris.

Remington Style & Curl Airstyler er det perfekte pigkrøllejern til dig, der går op i kvalitet og pris. Det kommer til en pris på omkring 299 kr., men det betyder bestemt ikke, at det er et dårligt valg. Faktisk kan det sagtens måle sig med langt dyrere modeller – og du har mange forskellige muligheder for at style dit hår.

Dette smarte pigkrøllejern tørrer håret, mens du styler, hvilket gør stylingen både hurtigere og mere effektiv. Den tørrer med en 400 Watt-motor, og den varme luft kanaliseres gennem håret, så du kan skabe smukke styles med de forskellige tilbehørsdele, som følger med i købet.

Style & Curl Airstyler har to varme- og hastighedsindstillinger. Du kan derfor tilpasse stylingen til dit hår og det ønskede look. Har du fint hår, vælger du en lav temperatur, og har du tykt og filtret hår, vælger du en højere temperatur. Du kan vælge mellem to børster til enten stramme krøller og små bølger eller løse krøller og store bølger.

Revlon Airstyler Volumiser Pro Collection

Professionelt pigkrøllejern, som plejer håret under styling.

Revlon Airstyler Volume Pro Collection er et innovativt pigkrøllejern, der fungerer som 2-i-1-stylingredskab. Det kombinerer kraften fra hårtørren med muligheden for at style håret og skabe voluminøse krøller. Du sparer derfor masser af tid, da du kan tørre håret, samtidig med at du styler det.

Dette pigkrøllejern er afprøvet og testet i frisørsaloner over hele verden, så du er sikker på, at du får et praktisk og holdbart produkt. Den har en indbygget ion-teknologi, der i kombination med en keramiske belægning plejer dit hår, mens det tørrer, så det efterlades blankt, smukt og skinnende.

Den vejer minimalt og har en praktisk drejeledning, så du undgår, at ledningen filtrer, imens du styler håret. Kombinationen af naturlige pigge og nylonpigge sikrer, at pigkrøllejernet tager far i håret og slipper det igen uden problemer. Samtidig tilføjer det en ekstra glans og blødhed i dit hår.

Fordele og ulemper

  • Et godt pigkrøllejern, som vejer minimalt og har en professionel drejeledning, så du nemt kan bruge den i længere tid ad gangen. Kombinationen af nylonpigge og naturlige pigge gør, at den både nemt tager fat og slipper igen. Vælg mellem 3 temperaturer og 2 hastigheder.
  • Designet er en smule kitsch, og det vil helt sikkert ikke falde i alles smag. Herudover larmer den en smule, når den er i brug, og det er også med til at trække den samlede vurdering ned.
Tjek seneste pris her

Babyliss Airbrush Smooth Boost 300W

Et godt pigkrøllejern, der kan style håret med to varmestyrker.

Babyliss Airbrush Smooth Boost 300W er et fornuftigt pigkrøllejern, som kan style håret helt nede fra hårrødderne. Det er skabt med 300W, og du kan indstille det med to forskellige varmestyrker, så du kan justere efter den ønskede effekt og din specifikke hårtype. Der medfølger to hoveder – én med pigge og en med stride børster.

Pigkrøllejernet har en 1,8 meter lang ledning, som kan drejes. På den måde opnår du en nem styling. Den er ideel til kort hår, men du kan også bruge den på mellemlangt hår. Du bør dog ikke vælge dette pigkrøllejern, hvis du har langt hår eller planlægger at få det i den nærmeste fremtid.

Fordele og ulemper

  • Et fornuftigt pigkrøllejern, som ikke vælter budgettet. Der medfølger to hoveder, hvilket er en fordel. Herudover kan du justere det via de to forudindstillede varmestyrker, så du kan tilpasse temperaturen til dit hår og dine ønsker.
  • Dette pigkrøllejern egner sig primært til kort hår, men kan dog til nøds bruges til mellemlangt hår. Ledningen er en smule kort, så du bør have en stikkontakt umiddelbart i nærheden.
Tjek seneste pris her

Sådan vælger du det rigtige pigkrøllejern

Det er et tidskrævende projekt at style håret, og du kan ikke altid skabe den samme frisure, som du fik, da du sidst var hos frisøren. Det er især svært, hvis du både forsøger at style håret med en føntørrer, en rundbørste og et krøllejern, når du skal skabe volumen og krøller i håret. Der er dog heldigvis en løsning.

Løsningen er et pigkrøllejern, som gør stylingen til en leg. Med den kan du på kort tid skabe en frisure, der minder om den, du får hos frisøren. Et pigkrøllejern kombinerer føntørren, rundbørsten og krøllejernet i ét og samme produkt, så du nemt kan style dit hår efter dine ønsker.

Når du skal vælge et pigkrøllejern, er det vigtigt, at du overvejer, hvad det må koste. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men du kan få mange gode pigkrøllejern til en pris på under 500 kr. Samtidig bør du overveje at vælge en, som har en god længde på ledningen, og som ikke vejer alverden, så du kan bruge den i længere tid.

Hvordan virker et pigkrøllejern?

Et pigkrøllejern er designet som en klassisk rundbørste. Samtidig blæser det dog varm luft ind i håret, så du opnår et langtidsholdbart resultat. Det kombinerer alle de gode egenskaber fra både rundbørsten, føntørreren og krøllejernet, så du kan style dit hår, imens det er vådt for at spare tid.

Du kan lave de fleste frisurer med et pigkrøllejern, men det anvendes primært til at skabe bølger eller flotte krøller. Du kan dog også bruge det, hvis du vil skabe et naturligt fald i håret. Det er i princippet udelukkende fantasien, som sætter grænser – og du har mulighed for at skabe en ny frisure hver eneste dag.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at du bør bruge et varmebeskyttende hårprodukt i dit hår, før du bruger pigkrøllejernet. Sørg for at rede det, så der ikke er knuder i håret, før du går i gang. På den måde skåner du håret, så det ikke bliver beskadiget.

Derfor bør du vælge et pigkrøllejern:

  • Du kan style håret hurtigt og nemt
  • Du får flere stylere i én og samme maskine
  • Du opnår flotte og holdbare krøller
  • Du får smukt hår på få minutter

Der findes et pigkrøllejern til alle hårtyper

Alle kan få glæde af et pigkrøllejern. Du behøver hverken at være frisør eller særligt trænet, hvis du vil opnå gode resultater med dit pigkrøllejern. Du kan bruge den i både kort og langt hår, men ofte er det nemmere, når der er en smule længde på håret. Samtidig er det ikke alle pigkrøllejern, der egner sig til langt hår.

De store modeller er særligt gode til dig, som ønsker masser af fylde i håret med store, lækre krøller. De mindre modeller egner sig til dig, som har kortere hår, eller ønsker tættere og mere formede krøller. Du bør derfor overveje størrelsen på dit nye pigkrøllejern, før du lægger det i kurven.

I denne købsguide har vi forsøgt at finde et varieret udvalg af pigkrøllejern, som egner sig til alle hårtyper. Vi har listet dem efter, hvilke modeller der har fået bedst anmeldelser fra tidligere brugere, så du får et retvisende billede af, hvilke pigkrøllejern som er bedst – både over-all, men også til prisen, hvis du er interesseret i at spare penge.