Hvis du vil have store, fyldige krøller i håret, er det vigtigt, at du anvender det helt rigtige krøllejern. Der findes mange forskellige krøllejern, men vil du have et, som egner sig til store krøller, er det ikke ligegyldigt, hvilket du vælger. Det skal have den rigtige størrelse, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på dette, før du går i gang.

Er du i tvivl om, hvilket glattejern til store krøller, du skal vælge? Bare rolig, der er hjælp at hente. Vi har gjort forarbejdet for dig og finkæmmet internettet for at finde de absolut bedste krøllejern til store krøller, du kan købe lige nu. Du behøver derfor ikke at lede selv. Under hvert produkt finder du fordele og ulemper.

ghd Curve Soft Curl Tong

Det bedste premium krøllejern til store krøller.

Tjek seneste pris her

ghd Curve Soft Curl Tong er et utroligt lækkert krøllejern til store krøller. Det egner sig perfekt til dig, der drømmer om en vaskeægte Hollywood-frisure. Du kan bruge dette krøllejern til både store krøller, voluminøse krøller eller bløde bølger. Det har en stor diameter på 32 mm, hvilket gør den velegnet til alle typer af langt hår.

Dette krøllejern er udstyret med en stor klemme, som du kan fastgøre håret med. I kombination med den kolde spids er du sikret en god stylingkontrol, så du nemt og ubesværet kan bruge krøllejernet til store krøller, som med garanti vil vække misundelige blikke, hvor end du bevæger dig hen.

Krøllejernet tager kun 25 sekunder om at blive varmt, så du kan komme i gang med at ordne dit hår med det samme. Den er udviklet med ghd’s egen Ultra-Zone varmeteknologi, som sikrer en konstant varme på 185 °C, der bliver fordelt jævnt. Sammen med den keramiske belægning er du sikret et glansfuldt og holdbart resultat, som skåner håret.

Herudover har krøllejernet en indbygget støttefod, som giver dig mulighed for at lægge krøllejernet fra dig undervejs. Det har en lang og drejelig ledning, så du opnår en fleksibilitet, som mange andre krøllejern til store krøller ikke giver dig. Du kan desuden bruge krøllejernet overalt i verden, og det har en indbygget autosluk-funktion, som aktiveres efter 30 minutters inaktivitet.

Fordele og ulemper

  • Det perfekte krøllejern til store krøller. Er varmt efter 25 sekunder, og du får en virkelig god stylingkontrol, så du nemt og ubesværet kan style håret. Konstant varme på 185 grader, som fordeles jævnt. Det oplagte valg!
  • Dette krøllejern er på mange måder perfekt, men til en vejledende udsalgspris på omkring 1.599 kr. befinder det sig også i den dyrere ende. Herudover egner det sig udelukkende til store krøller.
Tjek seneste pris her

HH Simonsen ROD VS10

Et innovativt krøllejern til store, lette og afslappede krøller.

Tjek seneste pris her

HH Simonsen ROD VS10 er et moderne take på det traditionelle krøllejern. Det giver dig mulighed for at skabe store, lette og afslappede krøller. Den innovative form på krøllejernet gør, at størrelsen på krøllerne i hver hårtot varierer fra hinanden, så du opnår et tilfældigt og legende look.

Med krøllejernet kan du på få sekunder skabe levende og spændende krøller i både langt og mellemlangt hår. Det har en jævn varmefordeling, som giver holdbare krøller, der ikke går i sig selv igen med det samme. Du vælger selv, om du vil skabe et romantisk og bølgende look, eller om du går efter store, runde krøller.

ROD VS10 har et ergonomisk og lækkert håndtag, som giver dig et godt greb og gør arbejdet nemmere. Du kan indstille temperaturen på mellem 120 og 200 °C, så du kan tilpasse styrken efter din hårtype. Den keramiske teflon-belægning gør, at håret ikke hænger fast, men i stedet efterlades blankt og glansfuldt.

Fordele og ulemper

  • Et innovativt krøllejern til store krøller eller lette og afslappede bølger. Har en jævn varmefordeling, og du kan indstille temperaturen mellem 120 og 200 °C afhængigt af din hårtype. Efterlader håret glansfuldt og egner sig til langt og mellemlangt hår.
  • Dette krøllejern er ikke blandt de billigste. Designet gør, at der er variation i størrelsen på krøller. Vil du have ensartede krøller, bør du derfor vælge et andet krøllejern, som giver dig mulighed for det.
Tjek seneste pris her

Babyliss Deep Waver

Det bedste billige krøllejern til store krøller.

Tjek seneste pris her

Babyliss Deep Waver er et bølgejern, som giver dig mulighed for at skabe store, bløde krøller. Det perfekte stylingredskab til dig, der ønsker luksuriøse bølger i håret, uden du vil ofre de helt store summer på et krøllejern til store krøller. Det bliver varmt på blot 30 sekunder, og det har 3 varmeindstillinger.

Du kan derfor sætte bølgejernet til det antal grader, der passer til dig og dit hår. Den har en praktisk tænd/sluk-knap samt en smart indikatorlampe, der lyser, når det er tændt. Bølgejernet har en ledning på 2,5 meter, som er rotérbart, så stylingen bliver endnu nemmere. De tourmalin-keramiske varmeeplader skaber et perfekt resultat uden krus.

Den maksimale temperatur er på 200 °C, og bølgejernet har et Advanced Ceramics-varmesystem, som sikrer en konstant høj varme. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at style hver sektion af håret, så du opnår et smukt resultat med store, bløde krøller i løbet af ingen tid.

Fordele og ulemper

  • Et fornuftigt bølgejern til prisen. Egner sig primært til bølger, men du kan også lave store, bløde krøller på ingen tid. Har en optimal varmefordeling med en maksimal temperatur på 200 °C, så du nemt kan style håret.
  • Som med alt andet hænger pris og kvalitet sammen. Du får, hvad du betaler for, og du kan få langt bedre krøllejern til store krøller. Til gengæld er det et fornuftigt alternativ til dyrere krøllejern, hvis du blot skal lave store krøller en gang imellem.
Tjek seneste pris her

Remington Pro Big Curl

Et alsidigt krøllejern til store krøller med 8 indstillingsmuligheder.

Tjek seneste pris her

Remington Pro Big Curl er det perfekte krøllejern til store, levende og voluminøse krøller. Det har en stav på hele 38 centimeter, som er den oplagte størrelse til at skabe pjuskede krøller, der skaber naturligt fylde til dit hår. Du kan både bruge den til at give dit hverdagslook en opgradering, men du kan også bruge den til mere glamourøse looks.

Krøllejernet brugervenligt, og det er designet til at beskytte håret mod over-styling. Den har en keramisk titaniumstav, som giver en glat finish uden krus. Turmalin-ionbelægningen giver samtidig fire gange større beskyttelse end almindelig keramisk belægning, så dit hår forbliver sundt.

De antistatiske og glatte glideegenskaber gør, at du nemt kan style dit hår, så det bliver fyldt med store krøller og bølger, der hæver din visuelle fremtoning. Krøllejernet bliver opvarmet på blot 30 sekunder, så du er klar til at komme ud af døren hurtigt. Vælg mellem otte forskellige varmeindstillinger.

Fordele og ulemper

  • Et godt krøllejern, som egner sig perfekt til store krøller og bølger. Det bliver opvarmet på blot 30 sekunder, og det beskytter dig hår, så det fremstår glansfuldt efter endt styling. Vælg mellem hele 8 forskellige indstillingsmuligheder efter behov.
  • Det kan tage noget tid at lære krøllejernet at kende. Det egner sig desuden bedst til langt hår, medmindre du udelukkende ønsker voluminøse bølger i håret. Krøllerne har desuden tendens til at falde sammen efter noget tid.
Tjek seneste pris her

Sådan vælger du det rigtige krøllejern til store krøller

Går du og drømmer om et flot, fyldigt og frodigt hår fyldt med store krøller? Så er der heldigvis hjælp at hente, selvom du fra naturens side ikke er udstyret med krøllet hår. Et krøllejern til store krøller er velegnet til dig, der ønsker at skabe fylde i håret med store krøller i hverdagen og til festlige begivenheder.

Men hvordan vælger du det rigtige krøllejern til store krøller? Først og fremmest skal du være opmærksom på, hvor stor en diameter krøllejernet har. Her kan du vælge mellem mange forskellige størrelser – eksempelvis 25, 32, 38 eller helt op til 45 centimeter. Jo større diameter, desto større krøller kan du lave.

Du kan selv vælge, om du ønsker et krøllejern til store krøller med en klemme, som hjælper dig med at holde spidsen af dine lokker, eller om du ønsker selv at holde spidsen af hårsektionen. Det kan være en god idé at vælge et krøllejern til store krøller med en spids, så du kan holde spidsen af krøllejernet uden at brænde fingrene.

Denne type krøllejern henvender sig primært til dig, der har langt eller mellemlangt hår, da diameteren er længere. Det betyder, at du kan krølle dit lange hår, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt der er plads omkring hovedet af krøllejernet. Der findes flere forskellige krøllejern til store krøller, men de keramiske modeller giver dig en tættere krølle, da de kan varme mellem 130 og 210 °C og er i kontakt med dit hår.

Hvor varmt skal krøllejernet kunne blive?

På de fleste moderne krøllejern har du mulighed for at indstille den ønskede varme. Det er en stor fordel, hvis dit hår eksempelvis er fint og skrøbeligt. Her kan det typisk håndtere varme, som befinder sig på under 180 °C. Er dit hår derimod mere tyk, kræver det mere varme, hvis krøllerne skal kunne holde.

Har du tykt hår, er det vigtigt, at du vælger et krøllejern, som kan komme op på mellem 200-210 °C. Det er dog helt op til dig selv, hvilken varmeindstilling du vælger. Du bør altid anvende et hårprodukt, som giver en optimal varmebeskyttelse, før du bruger krøllejernet, så du undgår at skade det.