Vores topvalg: IVISKIN G3

Bedst til prisen: IVISKIN G3 er en effektiv IPL-hårfjerner, der fungerer ved hjælp af lysimpulser. Denne model har flere unikke features som eksempelvis nedkølingsfunktion, der gør den behagelig at bruge. Behandlingen er 100% smertefri. Det ideelle valg til at fjerne uønsket ansigtsbehåring.

Anbefalet af Astrid Thorsen

Anbefalet af Astrid T. – Skønhedsekspert

Godkendt
Tjek seneste pris
Philips Lysepilator (IPL) Lumea Advanced SC1997/00
#2: Philips Lumea
Tjek seneste pris
En effektiv hårfjerner til ansigtet fra Remington.
#3: Remington Smooth & Silky
Tjek seneste pris

Denne artikel er skrevet af Astrid Thorsen Astrid Thorsen – Skønhedsekspert Mit navn er Astrid, og jeg har skrevet denne artikel. Jeg er storforbruger af make-up, hudplejeprodukter, hårprodukter og lignende. Det er derfor mine egne erfaring, der danner udgangspunkt for de anbefalinger, du får her på siden.

Købsguide: De 5 bedste hårfjernere til ansigtet

Mange kvinder kæmper med uønsket hårvækst i ansigtet. Der findes heldigvis mange hårfjernere til ansigtet, som både er skånsomme mod huden og effektive i brug. Det er vigtigt, at du anvender den rigtige metode til at fjerne hårene i ansigtet, så du ikke beskadiger den sarte hud.

Samtidig sikrer de, at ansigtshårene ikke kommer igen, så du får bugt med problemet én gang for alle. I denne købsguide har vi udvalgt 5 hårfjernere til ansigtet, som hjælper dig med at komme den uønskede ansigtsbehåring til livs. Alle produkterne fås hos danske forhandlere og er godkendte til brug i ansigtet.

#1: IVISKIN G3

Den kraftigste IPL-hårfjerner til hjemmebrug

Tjek seneste pris

IVISKIN G3 er på ganske kort tid blevet en favorit, og det er der ikke noget at sige til. Den kommer med 5 forskellige lyspulsniveauer, så du nemt kan finde den bølgelængde, der passer til dit behov. Du sætter blot ansigtshårfjerneren til det ønskede niveau, og den klarer arbejdet for dig. Du kan nemt tilpasse behandlingen til dit ansigt.

Den er nem at anvende, og den egner sig både som hårfjerner til ansigtet, men du kan også bruge den til resten af kroppen. Herudover kommer den med de innovative IceShield™-funktion, som sikrer, at huden bliver nedkølet under lyspulsbehandlingen. IVISKIN er den eneste leverandør med IceShield™ i Danmark.

Med IVISKIN G3 vil du opnå synlige resultater, efter du har brugt den tre gange. Efter 12 uger, vil den have en varig effekt, som ifølge producenten kan vare i op til 20 år. Det bedste er, at hvis du ikke er tilfreds, så får du alle dine penge retur af producenten. Du mister således ikke noget ved at prøve den.

Fordele og ulemper

  • Her får du virkelig meget for pengene, og samtidig har IVISKIN G3 fået utroligt gode tilbagemeldinger fra kunderne. Ifølge producenten har behandlingen efter 900.000 lysimpulser en varighed på helt op til 20 år uden uønsket hårvækst. Har en unik nedkølingsfunktion, og behandlingen er 100% smertefri.
  • Du kan få billigere hårfjernere til ansigtet, men ikke desto mindre, så er det ikke alle, som er lige så effektive.
Tjek seneste pris
Philips Lysepilator (IPL) Lumea Advanced SC1997/00

#2: Philips Lumea IPL-hårfjerner

En effektiv, blid og sikker IPL-hårfjerner til ansigtet.

Tjek seneste pris

Philips Lumea er en IPL-hårfjerner til ansigtet, som effektivt fjerner håret via lysimpulser. Den sikrer et blidt, sikkert og professionelt resultat, som minder om de behandlinger, du får på professionelle skønhedsklinikker. Den fungerer ved hjælp af lysimpulser, og du opnår typisk det ønskede resultatet efter fire behandlinger hver anden uge.

Denne ansigtshårfjerner reducerer effektivt hårvæksten, og allerede efter de første tre behandlinger, kan hårvæksten være reduceret med op til 92%. Du opnår med andre ord resultater hurtigt, efter du er påbegyndt behandlingen. Den er velegnet til forskellige hår- og hudtyper, og den virker både på mørkeblonde, brune og sorte hår.

Philips Lumea-hårfjerneren leveres med intelligent tilbehør – eksempelvis præcisionstilbehør, som gør den velegnet til såvel ansigtet som andre kropsområder. Modellen er klinisk testet og udviklet hos hudlæger, og den har generelt fået gode anmeldelser i forskellige tests af hårfjernere.

Fordele og ulemper

  • Philips Lumea er en klassisk IPL-ansigtshårfjerner til hjemmebrug. Du kan også bruge den andre steder på kroppen. Den fungerer til alle hår- og hudtyper, og den fjerner effektivt håret via lysimpulser. Hårvæksten kan være reduceret med op til 92% efter de første tre behandlinger.
  • Med en udsalgspris på omkring 3.000 kr., er der ikke tale om nogen billig hårfjerner til ansigtet. Til gengæld har den en dokumenteret effekt, og den forebygger hårvæksten, så ansigtsbehåringens vækstbetingelser reduceres.
Tjek seneste pris
En effektiv hårfjerner til ansigtet fra Remington.

#3: Remington Epilator Smooth & Silky

Effektiv ansigtsepilator til en fornuftig pris.

Tjek seneste pris

Remington Epilator Smooth & Silky er en klassisk epilator, der fungerer som hårfjerner til ansigtet. Den er trådløs og fungerer både som epilator, mini-pentrimmer og massagerulle. Den er udført i et slankt og kompakt design, som gør, at den passer perfekt til håndtasken.

Den batteridrevne hårfjerner kan bruges til både epilering, rensning, trimning og vitalisering. Du kan bruge den til at fjerne uønsket hårvækst på hagen, overlæben og panden samt vedligeholdelse af dine øjenbryn. Den har en tovejsfunktion, som gør, at begge øjenbryn bliver jævne og symmetriske.

Når er færdig med at epilere, kan du bruge massagefunktionen til at pleje din hud. Den har desuden en praktisk rensebørste, som er seks gange mere effektiv end manuel rensning. Den sørger for, at alle urenheder er væk på et øjeblik, så din hud bliver efterladt frisk og sund efter endt behandling.

Fordele og ulemper

  • Remington Epilator Smooth & Silky er en lille, handy og kompakt epilator, som nemt fjerner uønsket ansigtsbehåring. Den er trådløs og kører på batterier, hvorfor du kan have den i håndtasken uden problemer. Den fungerer desuden også som massagepen og ansigtsrenser – og så er prisen yderst fornuftig.
  • Du kan få ansigtshårfjernere af højere kvalitet. Da det er en epilator, kan der være en smule smerte forbundet med at bruge den.
Tjek seneste pris
Flawless Face ansigtshårfjerner

#4:Flawless Face

En diskret hårfjerner til ansigtet, der fungerer som en mini-shaver.

Tjek seneste pris

Flawless Face er en diskret og elegant hårfjerner til ansigtet, som du nemt kan have med dig i håndtasken. Den er designet til effektivt og skånsomt at fjerne ansigtshårene, og den er en del af Flawless Finishing Touch-serien, som er testet og godkendt af dermatologer. Den fungerer som en mini-shaver til ansigtet.

Flawless Face har et 18 karat guldbelagt hoved, som sikrer en skånsom behandling, der egner sig til alle hudtyper. Den kører på genopladelige batterier, og der medfølger både to udskiftelige hoveder, rengøringsbørste og USB-oplader. En af de bedste og mest skånsomme hårfjernere til ansigtet, som egner sig til hjemmebrug.

Fordele og ulemper

  • En nem og diskret hårfjerner til ansigtet, som effektivt og skånsomt fjerner hårstråene. Fylder ikke meget, og du kan nemt have den i håndtasken. Der medfølger både USB-oplader, rengøringsbørste og udskiftelige hoveder. Egner sig til alle hudtyper.
  • Den genererer en smule støj, og den forebygger ikke hårvæksten, men fjerner den kun. Hvis du vil have fjernet ansigtsbehåringen permanent, bør du derfor vælge en epilator eller IPL-hårfjerner til ansigtet.
Tjek seneste pris
Fjern uønsket ansigtsbehåring med IPL.
Fjern uønsket ansigtsbehåring med IPL.

Hårfjerner til ansigtet med IPL

Hvis du ønsker at fjerne grovere hårstrå i ansigtet, er det vigtigt, at du anvender den rigtige metode – og her er IPL, som står for Intense Pulsed Light, en optimal løsning, da den har en langvarig effekt. Denne metode sikrer, at hårvæksten på sigt aftager. Jo længere tid du anvender metoden, desto længere tid kan der gå mellem behandlingerne.

IPL fungerer dog ikke på hårstrå, som er lyse, grå eller rødlige. IPL-teknologien blev oprindeligt brugt på skønhedsklinikker, men i dag kan du også få IPL-ansigtshårfjernere, som du kan bruge på egen hånd. Lysimpulserne er dog typisk ikke lige så stærke som dem, der bliver anvendt på klinikkerne.

Du fjerner derfor ikke den uønskede ansigtsbehåring permanent, men nedsætter vækstbetingelserne markant. Det er derfor også nødvendigt, at du gentager behandlingen med jævne mellemrum, hvis du ønsker den optimale effekt. Vi anbefaler, at du vælger Flawless-hårfjerner, som kan købes her.

Sådan fungerer en hårfjerner til ansigtet med lysimpulser

IPL-behandlingen fungerer ved, at den ansigtshårfjerner, du anvender, afgiver lette lysimpulser mod hårrødderne. Lyset bliver absorberet af melaninet, eller pigmentet som det også kaldes, som efterfølgende omdanner det til lysenergi, der reducerer vækstbetingelserne.

Varmen fra lysenergien stimulerer hårsækkene, så de går ind i en hvilefase. Resultatet er, at håret falder af, hvorefter genvæksten forhindres. Du formindsker samtidig gradvist af hår, som vokser ud. Derfor er det også nødvendigt, at du fortsætter med behandlingen løbende, hvis det skal have en langvarig effekt.

En epilator er en fornuftigt ansigtshårfjerner, som effektivt fjerner de uønskede ansigtshår.
En epilator er en fornuftigt ansigtshårfjerner, som effektivt fjerner de uønskede ansigtshår.

Hårfjerner til ansigtet med epilering

En anden løsning, du kan tage i brug, hvis du kæmper med uønsket hårvækst i ansigtet, er epilering. Dette er en optimal metode til fjernelse af ansigtshår, da den egner sig til både korte, grove, dunede, lyse og mørke hårstrå. Når du anvender epilering til at fjerne dine ansigtshår, opnår du et effektivt og langvarigt resultat.

En epilator er et elektrisk apparat, der også fås som hårfjerner til ansigtet. Den trækker hårstråene op fra roden, og resultatet er, at du får en glat og hårfri hud i op til fire uger efter behandlingen. Epilering fungerer nogenlunde på samme måde, som når du fjerner ansigtshårene med en pincet.

Du kan derfor også epilere dine ansigtshår. Fordelen er, at den er langt mere effektiv end en almindelig pincet. Du får et glattere resultat, og epilatoren fjerner også hårstrå, som er meget fine og korte, da den trækker alle hårstrå op i ét enkelt træk. En effektiv løsning, som fjerner alle hårstråene på det ønskede område.

På nogle modeller kan du tilkøbe forskellige tilbehør, som er tilpasset ansigtet. Tilbehøret begrænser epileringsfladen, så du har lettere ved at fjerne hårvækst fra mindre områder i dit ansigt. Det er eksempelvis effektivt, hvis du vil fjerne hår på overlæben, hagen eller omkring dine bakkenbarter.

Sådan fungerer en hårfjerner til ansigtet med epilering

Vælger du en epilator som hårfjerner til ansigtet, kan du nemt og effektiv fjerne den uønskede hårvækst. Epilatoren fungerer ved, at de roterende pincetplader griber fat omkring de enkelte hårstrå og fjerner dem fra roden. Det betyder, at hårene bliver fjernet på samme måde, som når du anvender en pincet – bare mere effektivt.

Første gang, du epilerer, gør det en smule ondt, men huden vænner sig efterfølgende til det. Jo længere tid du anvender en epilator, desto mindre kan du mærke det. Det kan være en god idé at vælge en vandtæt epilator, som du kan bruge, når du er i brusebad. Det varme vand gør huden varm, så porerne åbner sig, hvilket mindsker ubehaget.

Fjern effektivt uønsket ansigtsbehåring med en shaver eller shavepen.
Fjern effektivt uønsket ansigtsbehåring med en shaver eller shavepen.

Hårfjerner til ansigtet med barbering

Det er ikke noget nyt fænomen, at kvinder barberer sig i ansigtet, når der fra tid til anden kommer et par dun på overlæben, som vi helst ville have været foruden. Det kan være en god idé, hvis der blot er tale om små dun, da du nemt kan få dem væk med en shaver – og så er det desuden en skrøne, at hårene bliver mere genstridige, tykkere og vanskeligere, når du barberer dem af.

Til gengæld vil det være at foretrække, hvis der slet ikke kom dun eller andre former for uønsket hårvækst i ansigtet. Det er alligevel svært at undgå, og faktisk er der langt flere kvinder, som døjer med ansigtsbehåring, end du måske går og tror. Du er bestemt ikke alene, men med en mindre shaver i håndtasken kan du altid fjerne hårene, inden byturen, indkøbsturen eller hvornår du nu har lyst.

Sådan fungerer en hårfjerner til ansigtet med barbering

Vil du have mulighed for at fjerne de uønskede hår i ansigtet, kan du i mange tilfælde nøjes med at have en lille shavepen i tasken. Det giver dig mulighed for at fjerne uønsket ansigtsbehåring, når du er på farten – og så bliver det fjernet med det samme, hvilket kan være en fordel.

Selvom man måske skulle tro, at det gjorde, at hårene vokser ud igen mere genstridige og kraftige, end de var før, så er det faktisk ikke tilfældet. Til gengæld er det en effektiv måde at fjerne hårene på, men hvis du vil have ansigtsbehåringen væk én gang for alle, er det bedre at vælge en IPL-ansigtshårfjerner eller en epilator.