Et fornuftigt mini-glattejern fra ghd.

#1: Philips Lumea IPL-hårfjerner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus pellentesque eu ipsum non dictum. Fusce cursus, tortor viverra interdum ultricies, purus massa vehicula lectus, ut scelerisque metus purus ut dolor …

Anbefalet af Astrid Thorsen

Anbefalet af Astrid T. – Skønhedsekspert

Godkendt
Tjek prisen

Købsguide: Vi anbefaler disse 5 hårfjernere til ansigtet

Mange kvinder kæmper med uønsket hårvækst i ansigtet. Der findes heldigvis mange hårfjernere til ansigtet, som både er skånsomme mod huden og effektive i brug. Det er vigtigt, at du anvender den rigtige metode til at fjerne hårene i ansigtet, så du ikke beskadiger huden.

Samtidig sikrer de, at ansigtshårene ikke kommer igen, så du får bugt med problemet én gang for alle. I denne købsguide har vi udvalgt 5 hårfjernere til ansigtet, som hjælper dig med at komme den uønskede ansigtsbehåring til livs. Alle produkterne fås hos danske forhandlere og er godkendte til brug i ansigtet.

Philips Lumea IPL-hårfjerner

En effektiv, blid og sikker IPL-hårfjerner til ansigtet.

Tjek seneste pris

Philips Lumea er en IPL-hårfjerner til ansigtet, som effektivt fjerner håret via lysimpulser. Den sikrer et blidt, sikkert og professionelt resultat, som minder om de behandlinger, du får på professionelle skønhedsklinikker. Den fungerer ved hjælp af lysimpulser, og du opnår typisk det ønskede resultatet efter fire behandlinger hver anden uge.

Denne ansigtshårfjerner reducerer effektivt hårvæksten, og allerede efter de første tre behandlinger, kan hårvæksten være reduceret med op til 92%. Du opnår med andre ord resultater hurtigt, efter du er påbegyndt behandlingen. Den er velegnet til forskellige hår- og hudtyper, og den virker både på mørkeblonde, brune og sorte hår.

Philips Lumea-hårfjerneren leveres med intelligent tilbehør – eksempelvis præcisionstilbehør, som gør den velegnet til såvel ansigtet som andre kropsområder. Modellen er klinisk testet og udviklet hos hudlæger, og den har generelt fået gode anmeldelser i forskellige tests af hårfjernere.

Fordele og ulemper

  • Philips Lumea er en klassisk IPL-ansigtshårfjerner til hjemmebrug. Du kan også bruge den andre steder på kroppen. Den fungerer til alle hår- og hudtyper, og den fjerner effektivt håret via lysimpulser. Hårvæksten kan være reduceret med op til 92% efter de første tre behandlinger.
  • Med en udsalgspris på omkring 3.000 kr., er der ikke tale om nogen billig hårfjerner til ansigtet. Til gengæld har den en dokumenteret effekt, og den forebygger hårvæksten, så ansigtsbehåringens vækstbetingelser reduceres.
Tjek seneste pris

Remington Epilator Smooth & Silky

Effektiv ansigtsepilator til en fornuftig pris.

Tjek seneste pris

Remington Epilator Smooth & Silky er en klassisk epilator, der fungerer som hårfjerner til ansigtet. Den er trådløs og fungerer både som epilator, mini-pentrimmer og massagerulle. Den er udført i et slankt og kompakt design, som gør, at den passer perfekt til håndtasken.

Den batteridrevne hårfjerner kan bruges til både epilering, rensning, trimning og vitalisering. Du kan bruge den til at fjerne uønsket hårvækst på hagen, overlæben og panden samt vedligeholdelse af dine øjenbryn. Den har en tovejsfunktion, som gør, at begge øjenbryn bliver jævne og symmetriske.

Når er færdig med at epilere, kan du bruge massagefunktionen til at pleje din hud. Den har desuden en praktisk rensebørste, som er seks gange mere effektiv end manuel rensning. Den sørger for, at alle urenheder er væk på et øjeblik, så din hud bliver efterladt frisk og sund efter endt behandling.

Fordele og ulemper

  • Remington Epilator Smooth & Silky er en lille, handy og kompakt epilator, som nemt fjerner uønsket ansigtsbehåring. Den er trådløs og kører på batterier, hvorfor du kan have den i håndtasken uden problemer. Den fungerer desuden også som massagepen og ansigtsrenser – og så er prisen yderst fornuftig.
  • Du kan få ansigtshårfjernere af højere kvalitet. Da det er en epilator, kan der være en smule smerte forbundet med at bruge den.
Tjek seneste pris

Flawless Face

En diskret hårfjerner til ansigtet, der fungerer som en mini-shaver.

Tjek seneste pris

Flawless Face er en diskret og elegant hårfjerner til ansigtet, som du nemt kan have med dig i håndtasken. Den er designet til effektivt og skånsomt at fjerne ansigtshårene, og den er en del af Flawless Finishing Touch-serien, som er testet og godkendt af dermatologer. Den fungerer som en mini-shaver til ansigtet.

Flawless Face har et 18 karat guldbelagt hoved, som sikrer en skånsom behandling, der egner sig til alle hudtyper. Den kører på genopladelige batterier, og der medfølger både to udskiftelige hoveder, rengøringsbørste og USB-oplader. En af de bedste og mest skånsomme hårfjernere til ansigtet, som egner sig til hjemmebrug.

Fordele og ulemper

  • En nem og diskret hårfjerner til ansigtet, som effektivt og skånsomt fjerner hårstråene. Fylder ikke meget, og du kan nemt have den i håndtasken. Der medfølger både USB-oplader, rengøringsbørste og udskiftelige hoveder. Egner sig til alle hudtyper.
  • Den genererer en smule støj, og den forebygger ikke hårvæksten, men fjerner den kun. Hvis du vil have fjernet ansigtsbehåringen permanent, bør du derfor vælge en epilator eller IPL-hårfjerner til ansigtet.
Tjek seneste pris

Hårfjerner til ansigtet med IPL – Intense Pulsed Light

Hvis du ønsker at fjerne grovere hårstrå i ansigtet, er det vigtigt, at du anvender den rigtige metode – og her er IPL, som står for Intense Pulsed Light, en optimal løsning, da den har en langvarig effekt. Denne metode sikrer, at hårvæksten på sigt aftager. Jo længere tid du anvender metoden, desto længere tid kan der gå mellem behandlingerne.

IPL fungerer dog ikke på hårstrå, som er lyse, grå eller rødlige. IPL-teknologien blev oprindeligt brugt på skønhedsklinikker, men i dag kan du også få IPL-ansigtshårfjernere, som du kan bruge på egen hånd. Lysimpulserne er dog typisk ikke lige så stærke som dem, der bliver anvendt på klinikkerne.

Du fjerner derfor ikke den uønskede ansigtsbehåring permanent, men nedsætter vækstbetingelserne markant. Det er derfor også nødvendigt, at du gentager behandlingen med jævne mellemrum, hvis du ønsker den optimale effekt. Vi anbefaler, at du vælger Flawless-hårfjerner, som kan købes her.

Sådan fungerer en hårfjerner til ansigtet med lysimpulser

IPL-behandlingen fungerer ved, at den ansigtshårfjerner, du anvender, afgiver lette lysimpulser mod hårrødderne. Lyset bliver absorberet af melaninet, eller pigmentet som det også kaldes, som efterfølgende omdanner det til lysenergi, der reducerer vækstbetingelserne.

Varmen fra lysenergien stimulerer hårsækkene, så de går ind i en hvilefase. Resultatet er, at håret falder af, hvorefter genvæksten forhindres. Du formindsker samtidig gradvist af hår, som vokser ud. Derfor er det også nødvendigt, at du fortsætter med behandlingen løbende, hvis det skal have en langvarig effekt.

Hårfjerner til ansigtet med epilering

En anden løsning, du kan tage i brug, hvis du kæmper med uønsket hårvækst i ansigtet, er epilering. Dette er en optimal metode til fjernelse af ansigtshår, da den egner sig til både korte, grove, dunede, lyse og mørke hårstrå. Når du anvender epilering til at fjerne dine ansigtshår, opnår du et effektivt og langvarigt resultat.

En epilator er et elektrisk apparat, der også fås som hårfjerner til ansigtet. Den trækker hårstråene op fra roden, og resultatet er, at du får en glat og hårfri hud i op til fire uger efter behandlingen. Epilering fungerer nogenlunde på samme måde, som når du fjerner ansigtshårene med en pincet.

Du kan derfor også epilere dine ansigtshår. Fordelen er, at den er langt mere effektiv end en almindelig pincet. Du får et glattere resultat, og epilatoren fjerner også hårstrå, som er meget fine og korte, da den trækker alle hårstrå op i ét enkelt træk. En effektiv løsning, som fjerner alle hårstråene på det ønskede område.

På nogle modeller kan du tilkøbe forskellige tilbehør, som er tilpasset ansigtet. Tilbehøret begrænser epileringsfladen, så du har lettere ved at fjerne hårvækst fra mindre områder i dit ansigt. Det er eksempelvis effektivt, hvis du vil fjerne hår på overlæben, hagen eller omkring dine bakkenbarter.

Sådan fungerer en hårfjerner til ansigtet med epilering

Vælger du en epilator som hårfjerner til ansigtet, kan du nemt og effektiv fjerne den uønskede hårvækst. Epilatoren fungerer ved, at de roterende pincetplader griber fat omkring de enkelte hårstrå og fjerner dem fra roden. Det betyder, at hårene bliver fjernet på samme måde, som når du anvender en pincet – bare mere effektivt.

Første gang, du epilerer, gør det en smule ondt, men huden vænner sig efterfølgende til det. Jo længere tid du anvender en epilator, desto mindre kan du mærke det. Det kan være en god idé at vælge en vandtæt epilator, som du kan bruge, når du er i brusebad. Det varme vand gør huden varm, så porerne åbner sig, hvilket mindsker ubehaget.