Top 3: De bedste Hollywood-spejle

Hollywood-spejl fra Selfietime.dk

#1: Selfietime – Hollywood-spejl

Bedste over-all: Du bør vælge dette Hollywood-spejl, hvis du vægter kvalitet højt, men samtidig ikke ønsker at ofre en formue. Justér nemt lysstyrken og -temperatur via touch-panelet.

Tjek pris her
Rundt Hollywood-spejl fra Gillian Jones

#2:Gillian Jones – Mega Hollywood

Bedste eksklusive valg: Er du på udkig efter et glamourøst Hollywood-spejl i en god størrelse med alle nødvendige features, så bør du vælge dette spejl. Høj kvalitet og masser af features.

Tjek pris her
Hollywood-spejl med lys

#3: Gillian Jones – Hollywood

Bedst til rejser: Hvis du vil kunne lægge make-up, når du er ude at rejse, så er dette Hollywood-spejl det rigtige valg. Kompakt og prisvenligt – og nemt at rykke rundt på, da det er batteridrevet.

Tjek pris her

Denne artikel er skrevet af Astrid Thorsen Astrid Thorsen – Skønhedsekspert Mit navn er Astrid, og jeg har skrevet denne artikel. Jeg er storforbruger af make-up, hudplejeprodukter, hårprodukter og lignende. Det er derfor mine egne erfaring, der danner udgangspunkt for de anbefalinger, du får her på siden.

Hollywood-spejl fra Selfietime.dk
4.5/5

#1: Selfietime – Hollywood-spejl med lys

Et autentisk Hollywood-spejl med justérbar farve- og lysstyrke.

Tjek seneste pris her

Med dette Hollywood-spejl får du den autentiske vare i en moderne udgave. Det er et luksuriøst Hollywood-spejl, som egner sig til dig, der vil lægge make-up under de bedste forhold. Du får lige nøjagtigt det lys, som du ønsker dig, for det er nemlig muligt selv at justere lysstyrken, så den passer til dit behov. Det er dog ikke det eneste – du får også mulighed for at justere farvetemperaturen.

Alt i alt giver det dig de absolut bedste arbejdsforhold, når du skal lægge make-up, hvilket dog også afspejler sig i prisniveauet. Spejlet udstyret med 12 kraftige pærer, og du kan nemt justere både lys og temperatur via touch-displayet i bunden af spejlet. Det måler 40×30 centimeter, hvilket gør det til et forholdsvist stort Hollywood-spejl.

Størrelsen gør, at Hollywood-spejlet egner sig helt perfekt til sminkerummet. Vær opmærksom på, at det skal tilsluttes stikkontakt, hvorfor du skal være i nærheden af en strømkilde. Der medfølger dog en strømforsyning, så du skal ikke bekymre dig om batterier, der løber tør. Et fornuftig valg, hvis du vil have det bedste af det bedste.

Grunde til at købe den:

 • Du kan justere lysstyrke og -temperatur efter behov
 • God størrelse til sminkerummet
 • Du kan nemt justere spejlet efter arbejdsvinkel
 • Nemt og simpelt touch-display
 • Kræver ikke batterier

Grunde til at lade være:

 • Du betaler for kvalitet
 • Spejlet skal tilsluttes en stikkontakt
Tjek seneste pris her
Rundt Hollywood-spejl fra Gillian Jones
4.5/5

#2: Gillian Jones – Mega Hollywood-spejl

Stort, rundt og glamourøst Hollywood-spejl til dig, der stiller krav.

Tjek seneste pris her

Vælger du dette Hollywood-spejl fra Gillian Jones, får du et glamourøst makeup-spejl, der passer perfekt ind på badeværelset, soveværelset eller endda i en salon. Spejlet måler 50×50 centimeter, og det er udstyret med 12 LED-pærer, som du kan justere efter behov. Du kan vælge mellem både varmt, koldt og neutralt lys.

Har du behov for det, har du også mulighed for at dæmpe lyset, så det passer til dine personlige præferencer. Du betjener lyset via touch-panelet på spejlet, og det bliver leveret med USB-ledning til strømforsyning. Spejlet kræver derfor ikke batterier, hvilket er en klar fordel, selvom det går udover mobiliteten.

Spejlet er indrammet af en smuk metalramme, som giver spejlet et eksklusivt look, der gør, at det ikke bare er et funktionelt spejl. Det er i sig selv et flot møbel, som du også kan bruge som dekoration på kommoden, toiletbordet eller soveværelset, så det matcher din unikke stil. Den høje kvalitet afspejler sig dog også i prisen.

Grunde til at købe den:

 • Smukt og glamourøst design
 • Stort Hollywood-spejl
 • Udstyret med 12 LED-pærer
 • Betjenes via touch-display
 • Kræver ikke batterier

Grunde til at lade være:

 • Prisen er i den høje ende
 • Kræver meget plads
Tjek seneste pris her
Hollywood-spejl med lys
4/5

#3: Gillian Jones - Hollywood-spejl med lys

Lille og dekorativt Hollywood-spejl med LED og touch-funktion.

Tjek seneste pris her

Drømmer du om at lægge make-up som en ægte filmtjerne? Så er dette simple Hollywood-spejl et godt valg. Det fås til en fornuftig pris på omkring 300 kr., og her får du altså masser af praktiske features for pengene. Spejlet kan nemt drejes, og det har en lille tilt-funktion, så du kan justere vinklen, når du lægger din make-up. Det er også velegnet, når du skal i gang med din ansigtshårfjerner.

Spejlet egner sig således både til makeup og barbering, hvilket betyder, at det naturligvis også kan bruges af mænd. Hollywood-spejlet bliver oplyst ved hjælp af LED-lys, og alt, der skal til, for at komme i gang med at bruge spejlet, er 4 AA-batterier. Du bør dog være opmærksom på, at de ikke medfølger, så du skal købe dem separat. Du kan dog også tilslutte det til en strømforsyning via et USB-kabel, som er med i pakken.

Grunde til at købe den:

 • Fornuftigt prisniveau
 • Egner sig til både make-up og barbering
 • Kan justeres efter optimal arbejdsvinkel
 • Strømbesparende LED-belysning
 • USB-kabel er inkluderet i pakken

Grunde til at lade være:

 • Spejlet er ikke så stort
 • Der medfølger ikke batterier
 • Kvaliteten matcher prisen
Tjek seneste pris her
Hollywood-spejl fra JJDK.
4/5

#3: JJDK – Hollywood-spejl med LED

Stort Hollywood-spejl med aluminiumlegering og LED.

Tjek seneste pris her

Er du på udkig efter et stort Hollywood-spejl i god kvalitet, som samtidig pynter i hjemmet? Så er dette Hollywood-spejl fra JJDK et fornuftigt valg. JJDK er et dansk brand, som har specialiseret sig i skønhedsprodukter til moderne kvinder. Kollektionen består primært af eksklusive toilettasker, men altså også en serie af Hollywood-spejle.

Hollywood-spejlet måler 50 x 60 x 14,5 centimeter, hvilket giver dig godt udsyn, når du skal lægge make-up. Det betyder dog også, at det kræver en dedikeret plads – eksempelvis på en kommode eller en toilethylde. Det er et eksklusivt spejl, hvilket da også afspejler sig i prisen, som ligger i den høje ende.

Spejlet er udstyret med 14 LED-lamper, hvilket giver dig en optimal belysning. Spejlet har desuden en tynd aluminiumsramme i sølv, som gør giver det et eksklusivt touch. Der medfølger et justérbart forstørrelsesspejl med magneter, som du nemt kan rykke rundt på spejlet. Du kan desuden justere lysstyrken via touch-panelet i bunden af spejlet.

Grunde til at købe den:

 • Strømbesparende LED-belysning
 • Justérbart forstørrelsesspejl medfølger
 • Flot og eksklusivt design
 • Spejlets størrelse giver gode arbejdsforhold

Grunde til at lade være:

 • Prisen er i den høje ende
 • Vinklen kan ikke justeres
Tjek seneste pris her

Købsguide: Hollywood-spejl

Hvis du vil have de absolut bedste arbejdsforhold, når du lægger make-up, så er et Hollywood-spejl den rigtige løsning. Med et Hollywood-spejl får du nemlig mulighed for at lægge make-up som en ægte filmstjerne. Spejlet er udstyret med pærer i siden og i toppen, så dit ansigt bliver lyst helt op. Men hvilket Hollywood-spejl skal du egentlig vælge? Læs vores købsguide herunder og bliv klogere på dit valg.


Hvorfor bruge et Hollywood-spejl?

Et Hollywood-spejl er det ideelle spejl, når du skal lægge makeup. Mange bruger spejlet på badeværelset, når de skal lægge makeup – og det er ikke altid nogen god løsning. Det kan hurtigt være med til at besværliggøre livet en smule for dig, fordi der er en håndvask mellem dig og spejlet, som du skal tage højde for.

Det skaber en længere distance mellem spejlet og dig, og det gør, at du misser detaljerne, når du lægger makeup. Det medvirker som regel, at du bliver mindre tilfreds med resultatet, hvis du nærstuderer det efterfølgende. Simpelthen fordi du ikke har haft gode nok arbejdsforhold til at sikre et tilfredsstillende resultat.

Dette scenarie undgår du, når du vælger et Hollywood-spejl, hvor du samtidig får en bedre arbejdsbelysning. Lyset på badeværelset er nemlig ikke optimalt, når du skal lægge god makeup. Det samme gør sig gældende, når du skal i sving med din hårfjerner til ansigtet. Også her skal der nemlig ordentlig belysning til.

Når alt kommer til alt, så hjælper Hollywood-spejlet dig med at opnå det perfekte resultat, når du lægger makeup. Det er designet til formålet, og det bliver leveret med lys, så du nemt kan lægge makeup, plukke øjenbryn eller på anden vis smukkesere dig. Derfor er et Hollywood-spejl den helt rigtige løsning til sminkeværelset.

Hvilket Hollywood-spejl skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for at købe et Hollywood-spejl, skal du efterfølgende finde ud af, hvilken model du skal vælge. Her er der en lang række muligheder, og selvom alle Hollywood-spejle som udgangspunkt har den samme funktion, så er der flere mindre faktorer, som bør påvirke dit valg.

Det første, du skal tage stilling til, er, hvor stort spejlet skal være. Hvis du vil have mulighed for at tage spejlet med, når du skal ud at rejse, så sætter det begrænsninger for spejlets størrelse. Her bør du vælge en mindre model, som du nemt kan have med dig i tasken. Det kan desuden være en fordel at vælge et batteridrevet LED-spejl, så du ikke er afhængig af en ekstern strømkilde.

Skal du derimod bruge spejlet som en permanent løsning i dit eget hjem, så åbner det op for flere forskellige muligheder. Her kan du med fordel vælge et større spejl, så du får et større arbejdsområde, hvor du kan se hele dit ansigt på afstand. Det gør det nemmere at lægge den perfekte makeup.

Samtidig er det værd at være opmærksom på, at det også er en fordel at vælge et Hollywood-spejl med ledning, så du bare skal tænde for stikkontakten, når du skal lægge make-up. Det er en fordel, fordi du ikke risikerer, at batteriet løber tør, og samtidig får du et mere kraftigt lys, hvilket er mere optimalt.